top of page

Manda 
hart voor uw voeten

voetafdruk-roze-blauwe.jpg

In 2014 is Manda gestart met haar pedicure praktijk "pedicure Manda" en na het behalen van haar pedicure diploma heeft zij zich verder gespecialiseerd als medisch pedicure.

 

Inmiddels werkt zij al een aantal jaar met heel veel plezier als medisch pedicure waaronder ook op de Willem van den Bergh stichting en het Het Zeehospitium in Katwijk.

Manda is een zeer secuur en voorzichtig pedicure die indien nodig in overleg met behandelend arts de zorg voor uw voeten uitvoert.

                                                                  

                                           Pedicure praktijk M&C

Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet, voor u een extra waarborg voor een professionele behandeling met de meest up-to-date kennis. Daarnaast sta ik, Manda, ook geregistreerd in het KRP register.
 

Mijn pedicuremotor is met nattechniek, welke zorgt voor verkoeling op de behandelplek en voert meteen de slijpresten af. Hierdoor wordt er een comfortabel en optimaal resultaat verkregen.

450x100-logo-provoet-procert_medisch ped
20191211_133144.jpg

pedicure Noordwijk, medische pedicure, ambulant pedicure, pedicure behandeling aan huis, kalknagels, reuma, diabetes voet, Katwijk, Noordwijkerhout, voorhout, Rijnsburg, Valkenburg

blauwe afdruk voeten.jpg
20200119_135059.jpg
blauwe afdruk voeten.jpg
bottom of page