Manda en Charles
hart voor uw voeten

In 2014 is Manda gestart met haar pedicure praktijk "pedicure Manda" en na het behalen van haar pedicure diploma heeft zij zich verder gespecialiseerd als medisch pedicure.

 

Inmiddels werkt zij al een aantal jaar met heel veel plezier als medisch pedicure waaronder ook op de Willem van den Bergh stichting en het Het Zeehospitium in Katwijk.

Manda is een zeer secuur en voorzichtig pedicure die indien nodig in overleg met behandelend arts de zorg voor uw voeten uitvoert.

Per december 2019 is Charles toegetreden in de praktijk en is de naam gewijzigd in
                                                                  Pedicure praktijk M&C

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet, voor u een extra waarborg voor een professionele behandeling met de meest up-to-date kennis. Daarnaast staat Manda ook geregistreerd in het KRP register.
 

Onze pedicuremotors zijn met nattechniek, welke zorgt voor verkoeling op de behandelplek en voert meteen de slijpresten af. Hierdoor wordt er een comfortabel en optimaal resultaat verkregen.

pedicure Noordwijk, medische pedicure, ambulant pedicure, pedicure behandeling aan huis, kalknagels, reuma, diabetes voet, Katwijk, Noordwijkerhout, voorhout, Rijnsburg, Valkenburg

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
praktijkadres: Kokkel 25, 2201VD Noordwijk
Telefoon Manda: 06 - 209 806 17
Telefoon Charles: 06 - 577 923 91

pedicure praktijk, nieuwe zeeweg Noordwijk, medisch pedicure, ambulant pedicure, pedicure behandeling aan huis, kalknagels, reuma, diabetes voet, Katwijk, Noordwijkerhout, voorhout, Rijnsburg, Valkenburg

© 2019 by Design by Petra   M: 06-51141249